Word ook

vrijwilliger bij Stichting Snorhaar

Dierverzorger

We zoeken weer dierverzorgers! Meld je nu aan! 


Als dierverzorger help je in het begin vooral bij het verzorgen van de egels. Dat is hoognodig, want egels zijn echte rommelkonten.

Jij zorgt ervoor dat ze elke dag weer een schoon hok hebben met eten en water. Zo maak jij onze stekelige gasten weer blij! Daarnaast help je ook mee met allerlei algemene taken binnen de opvang.

 Naarmate je langer bij de opvang werkt en meer ervaring op doet, bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar gespecialiseerd dierverzorger voor o.a. (jonge) hazen, konijnen en eekhoorns.

Dagcoordinator

Als dagcoördinator zorg jij ervoor dat een dag in de wildopvang goed verloopt. Zo zorg je ervoor dat de vrijwillige dierverzorgers weten wat ze moeten doen, geef je dieren de nodige medicatie en bekijk en beoordeel je dieren die binnen worden gebracht door de dierenambulance of particulieren. 

Ook beantwoord je telefoontjes die binnenkomen. Samen met alle medewerkers van Stichting Snorhaar ga je dit nieuwe avontuur aan om alles te leren over de verzorging van inheemse zoogdieren.brown hare, hare, wild-7326689.jpg

Aanmelding

Leuk dat je vrijwilliger wilt worden bij Stichting Snorhaar! Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we contact met je op.

Tijdsinvestering

Stichting Snorhaar gaat in april open en in de eerste maanden zullen de openingstijden van 09.00 tot 13.00 zijn.

Achtergrond en ervaring

Heb jij al eerder met dieren gewerkt?

  • Persoonlijke gegevens
  • Tijd
  • Achtergrond en ervaring

Gegevens

Contact

Tijdsinvestering

Als dagcoordinator ben je er van 9.00 - 17.00. Als Dierverzorger van 9.00 - 15.00

Op welke dag(en) ben je beschikbaar?

Stress vrij opvang beleid. Hiermee willen we zorgen dat de dieren zo weinig mogelijk stress ervaren in onze opvang. Dit houdt in dat we niet tegen de dieren praten, we ze zo weinig mogelijk hanteren en we ze als wilde dieren behandelen.

Ik ga akkoord met het stress vrij opvang beleid

Als je wilt kan je je CV uploaden (dit is niet verplicht)

Max. size: 128,0 MB

Zorg voor de Utrechtse natuur

Samen zorgen we voor een gezonde en sterke biodiversiteit in Utrecht. Door dieren de juiste zorg te bieden geeft Stichting Snorhaar hen de kans om te herstellen en weer terug te keren naar de natuur.

Met jouw bijdrage vergroot je de kans dat je op een mooie natuurwandeling jouw favoriete dieren kan zien, nu en in de toekomst!

Waar wordt je geld aan besteed?

Schenken met belastingvoordeel!

Stichting Snorhaar heeft een ANBI status! Dat is fijn want daardoor hoeven wij geen belasting te betalen over de gift en kan jij met jouw donatie extra geld terugvragen van de belastingdienst. Wie houdt er niet van een belastingvoordeel?! Donateurs van Stichting Snorhaar mogen hun giften aftrekken van de de inkomsten- of vennootschapsbelasting.