Word Vaste Vriend

van Stichting Snorhaar

Periodieke donatie

Periodieke Donaties zijn super waardevol voor Stichting Snorhaar. Zo zijn we zeker van inkomsten over een langere periode en dat maakt het makelijker om goede plannen te maken en uit te voeren! Voor de donateur is het extra voordelig omdat je meer terugkrijgt van de belasting! Een periodieke donatie loopt voor tenminste 5 jaar.

Hieronder vul je in wat je jaarlijks aan Stichting Snorhaar wilt doneren en vergeet niet ook het formulier in te vullen, dat is nodig voor de belastingdienst! Het ingevulde formulier kun je sturen naar info@stichtingsnorhaar.nl

Per maand: € -

Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting Snorhaar en je bank om doorlopende incasso-opdrachten uit te voeren, tot wederopzegging.

Formulier Periodieke Donatie

Naast de gegevens voor de donaties moet je voor een periodieke gift ook dit formulier invullen. Vul het helemaal in en stuur het naar info@stichtingsnorhaar.nl

Samen voor de dieren

Samen zorgen we voor een gezonde en sterke biodiversiteit in Utrecht. Door dieren de juiste zorg te bieden geeft Stichting Snorhaar hen de kans om te herstellen en weer terug te keren naar de natuur.

Met jouw bijdrage vergroot je de kans dat je op een mooie natuurwandeling jouw favoriete dieren kan zien, nu en in de toekomst!

Waar wordt jouw geld aan besteed?

Schenken met belastingvoordeel!

Stichting Snorhaar heeft een ANBI status! Dat is fijn want daardoor hoeven wij geen belasting te betalen over de gift en kan jij met jouw donatie extra geld terugvragen van de belastingdienst. Wie houdt er niet van een belastingvoordeel?! Donateurs van Stichting Snorhaar mogen hun giften aftrekken van de de inkomsten- of vennootschapsbelasting.